Nalle Puh-hjärnan!

2012-07-29

Om man precis som en liten björn har en väldigt liten hjärna så kan det vara svårt att processa mycket information på samma gång. Idag var vi i Falun och red runt en MsvA1 igen jag och Russinet. Hon har varit riktigt fin inför denna tävling, faktiskt har det kännts bättre än inför de starter vi hittills gjort.Det är i och för sig ingen garanti för att det ska gå bättre:-)

Jag har fokuserat mycket på att ”vara kvar i sadeln” och inte lätta upp när hon blir ivrig och stark vilket ofta händer inne på banan och är det jag tycker är svårt att hitta nyckeln till. Idag hittade jag delar av nyckeln tycker jag. Jag var kvar i sadeln och tänkte ”anna Svanberg, Anna Svanberg” och det fungerade riktigt bra. Traven flöt på och fick hyfsade poäng där. I galoppen så lyckades jag också vara kvar men tappade lite fokus till de saker som vi är bra på t ex piruetterna som har varit jättebra på träning. Jag är således både nöjd (för att jag var kvar i sadeln och kunde påverka henne) och missnöjd (för att jag inte lyckades fokusera tillräckligt på tekniken). Ja det är en lärdom det också men jag tror att jag måste fortsätta på den inslagna vägen annars kommer jag aldrig att få någon riktig koll på henne på banan utan vissa saker blir lite på ”chans”.

Så för att citera en klubbkamrat så får jag säga, kan man inte vinna tävlingen så får man vinna framridningen och kan man inte det så får man vara snyggast. Gissa om vi var snyggast i den nya fracken! 🙂 På´t igen säger jag bara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *