Mycket som hänt

2012-11-18

Nu blev det ett sånt där uppehåll igen på bloggen och jag hann knappt märka att det hände:-) Det händer lite för mycket och lite för fort just nu. Sedan sist så har Wieger varit här, jag har varit på massa möten på kvällstid, haft ton med arbete att ta mig igenom så tyvärr har jag inte hunnit uppdatera.

Wieger ja, red Russin och hon var fiiiiiiin. Jag fick jättemycket beröm av Wieger för MIN ridning. Inte bara hästen den här gången utan faktiskt att han var så glad för att jag KAN en massa saker helt plötsligt. Ja trägen vinner som jag brukar säga, Det finns ff en massa saker jag INTE kan men jag tränar och tränar. Sedan fick han rida Rioja, det var första gången och han skulle sitta för att känna lite hur jag ska lösa det svåra bytet. Hon var fiiiin! Roligast av allt är att hon den humöriga hästen faktiskt var glad och verkade gilla att jobba med magistern på ryggen. Han rider så fint och ger hästarna sådana möjligheter att göra rätt så det blir bara enkelt. Ingen konflikt inget dåligt humör. Så himla roligt att se! Duktiga pållar och duktiga ryttare den här gången.

Därefter ultraljudade vi Russins ben och inget fel på vare sig sena eller något annat. De blev vaccinerade också så att jag inte har flunsavaccinering mitt i säsongen vilket blir bra. Så därefter har de fått ta det lite piano i veckan. Jag har också börjat linda Russinets ben ända ner till hoven på nätterna och baske mig om inte svullnaden nu är i schack. Skönt att de att det hjälpte så behöver jag inte behandla henne med allehanda dyra medikamenter. Nu ser hon riktigt avsvälld ut även om hoven tagit lite stryk av svullnaden. Micke skodde med sulor den här gången för att ge lite avlastning till hennes hovväggar på den foten så får vi hoppas att det blir bättre.

Igår var vi och firade en kalaspingla som hunnit bli hela 50 år! Hurra för Karin och supertack för supergod mat FANTASTISKT vin och otroligt trevligt sällskap!! Det dröjer inte så länge nu till nästa gång.

Har fått ägna dagen åt att arbeta ikapp. Ständigt detta jagande men förhoppningsvis ser jag snart ljuset i tunneln. I veckan får jag finbesök också, ska bli så skoj och sedan är det inte så många dagar till det är Globen, mer finbesök och därefter pingelträff och…. ja ni ser det kommer att rulla på.

Så mer livstecken blev det inte nu. Ska ägna ett öga åt att bevaka hur det går i Helsingborg för Åsa och samtidigt försöka hålla en tumme.

Måste också påminna er alla om att boka in tid hos IR-Anna, hon kommer nästa gång den 18-19/12 så hästarna kan få en något tidig julklapp.

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *