Musar

2010-11-09

Ja det heter det ju inte men den jag tänker på är så mumifierad så den kan inte kallas vare sig för mus eller möss utan passar faktiskt bäst som musar! Möss finns det gott om nu och katterna har en härlig tid. Den mus som terroriserade köket är ju ett minne blott och resterna av den hittade vi på hallmattan för någon vecka sedan. Bra att smissarna gör sitt jobb. Den här musen hade dock undkommit! Frågan är om den fanns i ett täcke och faktiskt också fått åkt i tvättmaskinen en sväng innan den landade på golvet i tvättstugan. Tycker verkligen att den ser lite extra äcklig ut. Daniel hade varit snäll och lagt den som skrivbordsbild så jag fick nästan hicka när jag slog på datorn.

 

Jag tycker inte möss är äckliga så där generellt men däremot har jag ganska mycket emot råttor. Det har vi dock varit förskonade ifrån i stallet. Något jag tycker är ännu äckligare är faktistk vandrande pinnar! De är äckliga så det saknar motstycke, frågan är om min motvilja inte t o m närmar sig en fobi. Nåväl sådana har jag däremot aldrig sett vare sig i naturen eller i stallet (kanske för att de ser ut som trä) så de är väl ett litet bekymmer. Tror dessutom inte att de trivs på våra breddgrader i ”vilt” tillstånd.

3 dagars behandlingar är över för denna gång. Hästarna mådde riktigt bra och nu ser vi fram emot Wieger på måndag. Jag får hoppas att vädret är bättre än vad det är idag.

Anna körde lite behandling på mig också igår och faktiskt om det inte känns bättre idag. Vi ska ta en sväng till om en liten stund sedan är jag kanske som ny.

Hoppas ni får en bra dag trots blåsten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *