Mord!

2011-11-30

Det har jag nu upplevt på nära håll. I måndags var vi på Eklundshof och åt middag och genomförde Mordgåtan. Det var verkligen jättekul. Alla fick en roll på ett kändisparty i Hollywood och partyts värdinna var ingen mindre än Victoria Silversked. Hon dog eller rättare sagt mördades mycket tidigt i middagen. Resten av oss fick ett antal uppdrag som vi själva var de enda som visste om och därtill skulle vi lösa mordet. Det var verkligen jättekul att se olika personer anamma sina roller och engagera sig i att försöka lösa uppgiften. Skönt för oss också att få umgås utan att prata om jobb eller projekt under några timmar utan bara få finnas utanför verkligheten och stänga av problemlösarhjärnan.

Till sommarens avslutning har jag redan hittat på vad vi ska göra och det är så att jag längtar redan!

När vi inte leker i projektet så arbetar vi och vi arbetar mycket. Det blir inte tid för vare sig det ena eller det andra just nu. Jag lyckas köra någon varannan dags ridning och nu verkar det som om Russinets hosta äntligen har gett med sig. Igår var jag och käkade lunch med en kollega i branschen, mycket trevlig lunch och mycket gott. Därtill löste vi några problem och fick några uppslag så jag kan bara beklaga att jag inte har mer tid för nätverkande än vad jag har. Hur som helst kom jag rusande till lunchen med en bajspåse. Det är ju inte klokt hur hästmänniskor är. Jag skulle naturligtvis inte haft den med mig om det var så att den hade fått plats i springan på någon postlåda men det gjorde den förstås inte. Så bajspåsen och jag gick på lunchen först och sedan hittade vi ett inlämningsställe efteråt. Idag fick jag svar på bajspåsens innehåll och tänk att Rioja hade 750 av blodmask. Hon har legat på runt 100 de senaste åren så vi har inte gjort något åt det men nu var det väl mycket så jag inväntar analysen och sedan får vi avmaska. Russin hade mindre förvånande 0. Det har hon alltid haft tror jag. Det kan man nästa räkna ut med tanke på hennes kroppsform (stackars Russinet).

Till helgen blir det lite socialt igen. Det är faktiskt inte klokt så mycket sociala evenemang det har varit nu under oktober/november. Jag tror inte det beror på att man har så mycket tid utan mer att det inte är riktigt samma måsten i träning. December blir dock en upptrappningsmånad igen. Russinet verkar ju bli frisk nu så hon ska börja jobba på riktigt och Rioja ska ju jogga fram till årsskiftet, sedan jäklar anamma!

Min extrakompis ska åka imorgon, det kommer att bli lite tomt men jag tror det blir jättebra. Just nu är hon med mig på kontoret så vi umgås så mycket vi kan fram till avfärd.

Nu ses vi vidare i december! Wow nu är det snart vår!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *