Men hur blev det nu????

2011-11-07

Ja jag vet inte jag men just nu så tycker jag det är upp och nervända världen! Kanske för att jag har haft lite köriga veckor på slutet. Men ska man inte kunna titta på världscupen en gång utan att få gråta? Jag var så ledsen att jag missade förra helgens världscup när Roffe lyckades knipa första platsen, jag skulle inte ha varit det minsta ledsen om jag missade världscupen igår! Herregud säger jag vilken chock, stackars häst, stackars ryttare, stackars ägare, stackars arrangörer och stackars publik. För den som helt har missat vad jag svamlar om så är det att Hickstead, den olympiska guldmedaljören avled i Verona igår efter avslutad ritt.

Det känns helt osannolikt och förskräckligt och det kom väldigt nära kan jag säga. Så nu vete tusan om jag ska prioritera världscupen på söndagar, kanske lugnast att låta bli. Alla tankar till teamet runt Hickstead!

Idag ska jag skritta på hjärtehästen. Det kanske inte känns som någon sensation men det blir första gången efter operationen. Hon har förvandlats till ett A-barn och vi tog stygnen igår utan vare sig lugnande eller brems, endast ett lätt tag i grimman. Så har hon varit hela tiden oavsett om vi tvättat sår, dragit ut tamponad eller som nu tagit stygn. Jag kan säga att min husveterinär är mäkta imponerad.

Russin håller sig frisk (peppar, peppar) ff behandlas hon för sin svullna fot även om det är mycket bättre. Hon har lämnat den tråkiga Russin bakom sig och gjort superpass i helgen. Serier, piruetter och en jättefin trav och lite passage. Ja hon sköter sig så lite trimmande på henne och sedan skrittande på Rioja och därefter fila på en presentation så är sedan denna dagen till ända.

Ska försöka vara lite mer aktiv med mitt uppdaterande under november. Det är inte p g a skrivkramp eller att det är brist på saker att skriva om utan det är helt enkelt åt andra hållet. Faktiskt alldeles för mycket!

Får sortera och prioritera så blir det säkert bra i slutänden.

Ha en mörk och skön novemberkväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *