Lite progressiv och ändå som vanligt

2011-11-09

Jag berättade ju tidigare att jag fått domen att jag är progressiv, dvs min syn är det i alla fall. Jag får ff inte riktigt ihop hur det går till och just nu gör jag ett nytt försök med att laborera med linser av olika styrka. Jag har t o m beställt ett par progressiva glasögon och baske mig om de inte är jättebra, för de var jääääättedyyyyyra. just idag fuskar jag och har gått tillbaka till mina vanliga närsynta bofinken knut linser. Detta för att jag huserat vid min dator mest hela dagen och då är det inte riktigt rätt styrka på de linser jag testar nu.

Det vore ju jätteenkelt att helt enkelt ha glasögon, då blir synen som en hök. Grejen är bara att jag kan verkligen inte stå ut med glasögon i stallet och när man ska göra saker utomhus så nej, jag ska baske mig få detta att funka.Ska på ett återbesök till optikern på lördag, jag vet bara inte vilken tid för jag tappade bort lappen, faktiskt inte det minsta likt mig.

Till helgen får vi finbesök. STUMPAN, det ska bli sååå roligt!

Ikväll ska jag faktiskt träna för tränare, hepp, det händer inte så ofta mellan Wieger träningarna men nu har jag faktiskt lyckats boka in min andra favvotränare flera gånger ända fram i december. Här ska ridas MsvA i vår minsann! Riojan har börjat skritta, det går inte att se någon förändring så där utan jag antar att jag i sådant fall märker det under nästa vecka när hon får börja jogga. Hur som helst så läker allt jättefint och jag tror minsann att det gått vägen, Nu hoppas vi att operationen som sådan också var lyckad. Det vet man ju inte förrän efteråt.

F ö älskar jag dessa underbara höstdagar, klar luft och an alldeles röd himmel. Stilla väder utan regn och blåst så att de kan gå i solen utan täcken. Tyvärr är dagarna alldeles för kort men det är inte så långt kvar nu till det vänder.

Nu är det dags att plocka in lite djur innan träningen. Ett stort grattis också till min gudson Pontus som blir tonåring idag! Hurra, hurra, hoppas att du får en bra dag

Må så gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *