Ligger efter

2012-05-14

Med det mesta känns det som. Det har gått i ett huj både veckorna och helgen. Ny vecka som snart är slut då den är kort så jag kanske får lite tid över på fredag och kan jobba:-). Fredagen ägnades åt fredagsmys med lilla A, myyyyysigt, vi åt lite havskräftor, goda ostar och gott vin och skålade för varandra och för R!

Helgen har därefter mestadels tillbringats i bil. Först på Jump Club på lördagen där det var en ganska liten skara som hittat dit. Några riktigt fina lovande hästar visades upp av några unga ryttare som red riktigt fint. Därefter avnjöts en god lunch lagad på plats och lite trevligt prat. Hem, vila lite, hade en lektion och red sedan på utebanan innan vi åt middag och svimmade i soffan. Söndagen fick jag åka till Segersta, mycket trevligare väder och små ponnyer som skulle springa nationella program. Jag föll (igen) för en liten C ponny som är bland det mest fantastiska jag sett i bärighet, spänst, elasticitet. Det är en liten långbent sak som heter Adrenaline och flickan som lotsar den gör det med bravur. Jag belönade den med 73 procent och en av de andra domarna med 72 medan den tredje blev lite ”feg” och satte nästan 69. Vi ondgjorde oss lite efteråt att vi inte klämt i med nian, det är ju så roligt! Ja ibland är det riktigt roligt att döma. Det fanns en del andra fina ekipage där om än inte så spektakulära men på nationell ponny så rider de flesta ryttarna mycket trevligt även om ponnyerna ibland saknar det där lilla ”puffet” som man önskar.

Det var trevligt på Segersta men de hade planerat lite konstigt så vi fick en massa småpauser på 10 minuter, innebar att man varken hinner gå på toa eller äta. Tur att man är härdig som domare och varken behöver mat eller annat:). Hem kastade i mig lite mat och red på Rioja igår, fantastiskt roligt pass, hon bara dansade. Tittade lite på Daniel när han red Russinet och hon ser mycket mjukare ut även om hon för tillfället är lite stark och har glömt vad samling är. Nåja jag får börja sätta ihop henne lite igen i slutet av veckan så får vi se hur det ter sig. Ligger väldigt efter, eller gjorde i alla fall imorse när det gäller jobb men jag har lyckats jobba ikapp lite idag. Förhoppningsvis är jag någotsånär ikapp innan nästa helg inträder.

Nu ska jag rädda hästarna från regnet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *