Lätt manisk

2012-11-11

Det är ju märkligt att man kan ha så mycket energi och lätt hamna i maniska tillstånd trots att energi är det jag saknar mest just nu??!! Hur som helst. Helgen har varit GRÅÅÅÅÅ. Men då får man försöka ladda på annat sätt. Igår red jag ett pass för Yvonne med Rioja och det var sååå himla roligt. Russinet har jag börjat rida men vågade inte rida något riktigt pass utan rider mest runt runt för att se hur benet reagerar. Imorgon kommer Wieger och sedan kommer vet för att vaccinera så då tänkte jag och passa på att få ett ultraljud på benet för att utesluta sena.

Idag regnade det för en gång skull när jag travade iväg till stallet imorse. Men inte räds jag några regndroppar inte! Efter frukost så ner till stallet och där började av någon anledning en manisk stund. Ut i ridhuset och krattade och krattade runt kanterna, sedan sladdade Daniel så det blev fint som ett salsgolv. Då kastade jag mig över ”läktaren” och började möblera om och sopa och feja. Efter någon timme var jag trött i armarna men ridhuset ”sken”. Fortsatte in i stallet och mockade vilket också lätt blir mani i spån, varje liten plupp ska bort. Sedan när stallen sken så tog vi oss en liten fika och sedan ett pass på kontoret. Hinner nog precis klart här innan det är dags att ta in pållarna och idag tänkte jag premiärtömköra lilla humpedump. Riojan får promenera så att hon har lite energi kvar till Wieger imorgon och Russin får också promenera men inte för att samla energi utan för att spara benet:-)

Har följt tävlingarna i Högbo på Equipe och hurra vad bra det har gått för våra ekipage. Tove vann första MsvB och var 4a i den andra och var sedan ynka 0,45 ifrån kval i MsvA. Emma sedan tog kval till Int1, såååå fantastiskt roligt och vilken helg för våra klubbkompisar. Nu antar jag att det väntar lite vinterträning för dem också och tänk hur fina de ska kunna vara i vår. Stort stort grattis tjejer!

Nu ska maniska lisa fortsätta sitt filande och gnoende ett tag till, vem vet helt plötsligt kanske huset också blir städat och lite middag på bordet:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *