Lätt hysterisk – check!

2012-07-18

Känner mig ibland som lite lätt hysterisk djurägare som behöver kolla att allt är bra. Åkte ju iväg med Rioja till Anders Ekfalk idag för att kolla (igen) att allt verkar ok efter operationen. Detta för att hon ”låter” en del fortfarande men vi vill se så att inget annat är fel. Vi kunde konstatera att hon ser jättefin ut och i vilande läge så har hon helt fritt i luftvägarna. Troligen är det musklerna runt ganascherna som trycker på en del när hon jobbar och spänner hon sig så kan det ge lite ljud så nu återstår egentligen bara för vet Ekfalk att skriva ut öronproppar till matte:-). Det känns i alla fall bra att ha kollat en gång till så nu kör vi!

Tränade henne igår och gjorde en massa byten på träns. Lätta bytet går kanon och svåra bytet går mycket bättre MEN hon ”glömmer” liksom att byta i fram. Ja det är något vi behöver komma till rätta med. Dock byter hon bra i bak nu och blir inte arg eller hoppar alltför högt så jag kan ändå träna det. Det blir hårdträning av bytena en stund så länge det går bra och hon inte spänner sig.

Har haft en ganska hektisk dag så jag måste börja fundera på att ta en lunch nu och sedan ska vi ha dressyrkommittémöte kl 18.00

Kort rapport men bättre det än inget alls:-)

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *