Längtar!

2011-05-03

Längtar gör jag just nu efter flera saker. Värme t ex, efter den magiska påskhelgen så fick manju liksom för sig att försommaren var här fast man borde lärt sig vid det här laget. Nåväl jag längtar också till torsdag när vi ska fira Daniel och fredag när vi ska åka på semester en sväng till Florens. Jag längtar till tävlingar som är inplanerade och jag längtar till Falsterbo. Det är så härligt att ha en massa saker att längta till det gör ju att man fortsätter sin rörelse framåt i livet och fortsätter att vilja en massa saker.

På hemmafronten är det full fart. Planering förstås av lite olika saker både på kort och på längre sikt. Maria och O´boy tackar nu för sig efter att ha ”övervintrat” hos oss under den snöigaste och kallaste perioden och flyttar till helgen till ett mer permanent boende. Anna och Casper kommer också att flytta runt månadsskiftet då Anna bestämt sig för att hon vill fylla på med en påläggskalv och ska börja planera för det. Roligt för henne, är alltid roligt med projekt!

Vårt eget lilla projekt planeras ju också komma hem inom kort. Har inte riktigt bestämt när han ska flytta in men det blir i slutet av maj. Det ska bli riktigt skoj att få hem ”lilla åsnan”. Boxen som blir ”över” kommer att hållas tom under överskådlig tid då jag har lite olika elever som vill komma på träningsläger under perioder och andra projekt som vi också planerar för sommaren och tidig höst. Det blir super att kunna vara mer flexibel i planeringen.

Ja jobbar gör jag ju också och det här är som alltid en otroligt intensiv period fram till juli. Jag försöker hålla ångan uppe och också hinna med att fortsätta träna bägge hästarna på ett bra sätt. Russinet har varit super efter behandlingarna. Häromdagen för Daniel testa att göra byten på henne och de gjorde ett par klockrena fina byten. Jätteskoj att se att hon börjar kunna omsätta det som läromästare också. Rioja är som jag sagt tidigare mer eller mindre konserverad. Dvs hon känns lika dan nu pass tre efter vilan som hon gjorde innan. Det enda jag eg tappar är tiden för styrketräning som hon hade behövt men annars känns hon super. Får se om jag hinner ut på det som jag tänkt rida.

Nu blir det en liten paus i skrivandet då jag inte tror jag hinner skriva mer innan resan. Jag önskar er en fortsatt bra vecka och återkommer med rapporter från vårens Florens (observera rimmet:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *