Kan man bryta tummen i sömnen?

2014-10-10

Det är säkert ingen omöjlighet men känns ändå lite långsökt. Vaknade imorse och hade inte ont i tummen men så släppte jag ut hästarna och krattade lite löv utanför stallet och när jag sedan skulle fixa hö så gjorde det så infernaliskt ont i tummen att jag nästan inte klarade att göra det klart?!! Väldigt konstig, syns inget och känns inget om jag klämmer på tummen men om jag försöker greppa något eller bara håller i en penna och skriver så gör det j…ligt ont. Hmm hade tänkt att jag skulle ta Russinet och rida en sväng och det går säkert bra med själva ridningen. Jag har ganska starka ringfingrar, problemet är att göra iordning. Tror inte att jag lyckas spänna sadelgjorden utan tumme. Så hon får nog vila sig i form idag så får jag hoppas att morgondagen är bättre. Om inte annat så är Daniel också hemma då så att han kan hjälpa till med själva sadlandet.

Ridning har det inte blivit så mycket i veckan. Dels beroende på att IR-Anna var här och då får de ta det lite piano och sedan har jag rest och jobbat lite för mycket så tiden har inte riktigt räckt till, Det ser ju ut så ibland och prioriteringen är ganska enkel, jobbet går först!

För de som följt mig på facebook vet att jag inte är någon anhängare av Blocket. Eller rättare sagt jag är ingen anhängare av de som annonserar på Blocket då de inte verkar veta om de ska sälja saker eller inte. Jag vet inte om det är jag eller om det är vanligt eller om det bara är just en sån där grej. Men senaste tiden när jag försökt att köpa något så antingen har säljaren gått upp i rök eller så har de ändrat priset i annonsen efter det att vi bestämt visning eller så är de inte riktigt klara för att sälja?? Jag har inte handlat på Blocket tidigare ska jag tillägga och jag börjar bli väldigt skeptisk till att göra det efter mina erfarenheter de senaste veckorna. Jag är annars en nätshoppare av rang skulle jag säga men just Blocket, det går nog faktiskt bort i framtiden Ambivalenta säljare  – värsta sorten!

På hästfronten då, jo Russinet känns bättre och bättre, lite starkare allteftersom, Rioja verkar må ok igen, hade ganska mycket reaktioner efter sitt senaste skov så lite mer behandling innan hon sätts igång på riktigt. Lille måsen sköter sig bra tycker jag. Har blivit mer liksidig och hänger inte längre på vänster tygel. Börjar också komma underfund med hur man använder sina bakben i övergångar mellan galopp och skritt så att han inte längre bromsar hårt på frambenen:-) Så nästa år kanske. Då kanske han har skor på alla fötter och inte bara 3,5 och jag kanske har min egen sadel och vi kanske har fått träna över vintern. Då blir det grejer:-)

Ikväll ska jag med mina ”adepter” och äta och prata lite allvar och lite skoj och imorgon ska jag arbeta lite under dagen, sedan är det helg!

Thank god it´s friday brukar vi väl säga:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *