Ja se det snöar

2010-11-10

Inte längre dock och skönt är väl det. Vad trist det blev, jag skrev ett helt inlägg och sedan försvann det! Vet inte om jag orkar skriva hela igen så det får väl bli något nytt och kort.

Vi har snö! Jag tycker inte att det känns som om det var så länge sedan det var en massa snö även om det var en jättevarm sommar mellan. Just nu uppskattar varken jag eller min rygg all denna snö då jag inte har för avsikt att skotta och snön väger ton då den är blöt. Jag har istället börjat den stora jakten på hjullastare. Tänkte att jag äntligen skulle investera i en sådan då man aldrig vet hur vintrarna kommer att te sig. Det är ju också så att vi har användning för den för annat på gården så det kan vara en bra investering. Jag har skickat ut lite krokar hos mina eminenta kontakter och hoppas får resultat inom kort.

Det kommer också en ny stallgäst. Roligt tycker vi och hoppas att de ska trivas. Det är någon som också vill rida dressyr och det är extra roligt då man kan inspirera varandra. Tänkte försöka rida idag och hoppas att ryggen nu är mindre känslig. Det börjar bli kort om tid till måndag och då ska jag rida 3 pass så risken är väl att någon får lyfta av mig och kanske upp också om ryggen inte hållerSmile.

Kör försiktigt nu om ni ska ut och åka!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *