Inte som tänkt

2015-11-09

Ofta är det så att det inte blir riktigt som tänkt. Så också nu. Tävlingssäsongen avslutades tidigare än jag tänkt och inte på den häst jag hade planerat. Sista starten blev div 1 finalen i Enköping och tyvärr inte med Rioja utan det blev Russinet som fick starta. Jag har under många år undvikit Enköping med Russin då det är ett ganska svårt ridhus och hon har hittills alltid varit fruktansvärt spänd där. Men se inte den här gången utan nu skötte hon sig exemplariskt och gjorde det matte ville. Bedömningen lämnar jag därhän men för Russinet så har det varit en ganska bra säsong om än formen och tävlingarna inte alltid synkat.

Rioja skulle gått Enköping och sedan efter det skulle hon ha avslutat säsongen med debut i MsvA. Tyvärr blev det inget med det då hon har vrickat vä framkota väldigt ordentligt. Efter 3 v är hon ff varm och lite svälld i den. Det var jättetråkigt eftersom hon var i så fin form och eftersom seriebytena också har börjat fungera. Nu har hon vilat i 3 v och kommer att få vila i säkert 3 v till. Jag vill helst undvika att spruta något i hennes leder med tanke på hennes EMS och eftersom det är lågsäsong så bör hon ha tid att vila ut skadan.

Humpisen börjar riktigt arta sig. Han känns och ser ut mer och mer som en vanlig häst. Det saknas ff muskler på hans högersida och framförallt på bogen men successivt så bygger han upp sig så det blir nog lättare och lättare. Han ska få gå pass för Wieger till helgen liksom Russin. Det ska bli roligt att se vad han tycker om honom.

Inte så mycket tid att uppdatera mer men ett litet livstecken får duga!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *