Inget nytt

2012-06-29

Finns egentligen inget nytt att rapportera eller så finns det massor för jag tycker det händer saker mest hela tiden. Mamma är kvar på sjukhus och vi hoppas att hon självläker så hon slipper en operation. En ny katt har fått varit till veterinären, suck. Jag borde ha någon form av klippkort där. Vet inte riktigt vad det är men hon har fått medicin så jag hoppas att hon repar sig snart.

Kom fram till att jag skulle ”göra slut” med den som skulle fixa vägen. Ja precis den är ff inte klar. Jag har nu tjatat i ca 2,5 månad och nu lessnade jag. Tog och ordnade det med min vanliga markentreprenör istället så jag vet att det blir gjort. Konstigt vad vissa människor stjäl energi och tid. Men det blir säkert bra till slut om vi bara får på lite mer grus på vägen.

Idag är det sommar igen. Jag hoppas att det kan hålla i sig någotsånär till imorgon. Det är ju vårens sista start då. Kan väl inte säga att jag känner mig jätteförberedd, tycker att jag fick ett ”hål” i själva tävlandet så jag kom ur rytmen lite. Däremellan tycker jag att jag mest varit på veterinärbesök och annat som kanske inte är den bästa uppladdningen. Jag får försöka hitta något bra fokus så jag får ta revansch på mig själv och på programmet eftersom jag inte riktigt gillar det. Nästa vecka är ”sista” arbetsveckan i alla fall inför Falsterbo. Där hoppas jag också på lite bra väder. Sedan blir det jobb igen efter den veckan och lite ”styckad” ledighet men å andra sidan kanske jag får en lite lugnare höst, man vet aldrig

Nu förbereda för veckans sista möten och sedan lite ridning och putsning innan jag, antar jag, somnar i soffan:-)

Ha en skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *