Hoppsan

2013-11-15

Hoppsan så gick det två veckor in i november och jag har inte hunnit skriva en rad! Det har hänt en massa saker och jag har massor med jobb så då blir skrivandet lidande även om jag har en massa jag skulle kunna skriva om. Kort uppdatering i alla fall.

Rioja är dålig, vi försöker utreda varför

Russin fortsätter tjocka i sitt vänstra bakben. Det är lindat hela tiden nu så då håller sig svullnaden i schack.

Humpen tror jag mår bra:-) Han har ändrat sig så mycket i kroppen och ryggen så jag tror inte att sadeln passar längre.

Jag har varit hos sjukgymnast och fått konstaterat att min vänsterhöft är väldigt illa däran (no shit sherlock!) Inget jag inte redan visste men kanske vi får till en röntgen så småningom när det gäller höften. Den är orörlig och alltför många muskler har lagt av. Det är därför jag åker på ryggskott nu och då. Som sagt inget nytt under solen men kanske vi kan hitta ett sätt att försöka hålla den i ordning i alla fall, vi får se.

I helgen kommer Wieger. Tanken är att Russinet och Humpisen ska få träna. Jag hoppas att bägge är friska. De har fått en ofrivillig vilodag då jag jobbade 15 timmar igår och inte hann släpa ut någon. Började jobba 6.40 imorse och hoppas att jag inte blir alltför sen ikväll så jag hinner ta ut och ruska på dem en sväng.

Daniels hand är ok igen och hans rygg är faktiskt ovanligt bra. Han har börjat äta vattenlösligt kreatin och då kunde han helt plötsligt sätta på sig strumpor på morgonen:-).

Fredagsmys med Millan och Alfons hann vi med för någon vecka sedan. Då ägnade vi oss också åt lite fixande av kroppar, massage, ljus och allmänt knakande här och där. Kanske har en framtid som alternativ ”kroppsfixare” om jag tröttnar på mitt nuvarande jobb, jag har i alla fall en massa förvärvad erfarenhet när det gäller onda muskler:-) Millan blev i alla fall pigg och rask efter det så något gjorde jag rätt.

Framåt då? Ja massa jobb förstås men också någon pingelaktivitet, Globen och lite annat som kan förgylla tillvaron.

Nu måste jag hasta vidare men ett litet livstecken har jag lämnat i alla fall

Thank god it´s friday!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *