Hjärtehästen

2010-10-02

Ja det är hon verkligen min Rioja! Hon är som en bal på slottet, antingen jättetråkig och jätteseg eller bara helt underbar! Hon ger mig så mycket glädje och sorg på en gång. Dagar som idag så är hon den BÄSTA! Mjuk, lätt, glad och samarbetsvillig. Sedan har hon sina dagar när hon verkligen inte vill någonting.

Det är en otrolig balansgång att försöka hitta en träningsdos som fungerar på henne och som hon mår bra av eftersom det är så otroligt olika. Men dagar som denna så har det ingen betydelse eftersom hon ger mig mer glädje i ridningen än vad någon annan häst gjort någon gång. Det är väl anledningen till att jag fortsätter att leta vägar för henne. Tänkte ni kunde få ta del av en bildkavalkad av för dagen världens bästa ridhäst…..

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *