Helt magiskt

2012-06-25

På allvar så var midsommar helt magisk! Det var en av de bästa jag upplevt på många år. Vi hade det så himla mysigt och trevligt och varmt och gott! Ja superlativen räcker liksom inte till, tack millan och alfons för en helt underbar midsommar!

Dagen efter var ju inte någon höjdare vädermässigt och ibland undrar man om det är den enda sommar vi ska få? Ridningen har kommit igång igen och jag har varit med Russin till Kerstin Bergvall för att få en diagnos på hennes fot. Det fick hon! Hon har något man kallar lokal sarkodios. Inte att förväxla med sarkodios som är en mer allvarlig sjukdom. Denna är lokal, ger svullnad i vävnaden och att behåringen på benet blir tunnare allteftersom och utan behandling kan det sprida sig. Det finns ingen bot och ingen vet vad som utlöser sjukdomen. Dock uppträder den endast på ett ben. Så min magkänsla hade rätt igen, det var ingen ”mugginfektion” i underhuden utan något annat. Vi ska för forskningens skull åka och göra biopsi i okt/nov när det är mer tjänligt för den typen av sår. Russinet mår i alla fall bra och det påverkar henne inte. Har fått en salva som vare sig innehåller cortison eller penicillin utan är ofarlig som hon får behandlas med. När svullnaden går ner kan man göra uppehåll och så starta igen. Ja mycket konstigt finns det:-)

Riojan har tuffat igång igen också efter någon dags vila. Motivationen tog ju lite semester men nu är det ju en tävling kvar nästa helg så jag försöker fokusera lite igen. Jobb i ytterligare två veckor och sedan är det FALSTERBO! Ska bli så himla skoj. Hoppas bara att inte regnet tänker stå som spön i backen för det är inte så kul. Då blir det ju ”bara” att äta och dricka mest hela tiden:-)

Russin tog av sig en framsko i förrgår, tror det var hennes sätt att tala om att det är semester nu:-) Hon ska få tävla en start till två veckor efter Falsterbo men det är ju eoner av tid till dess:-)

Ska få hjälp att få på skon nu på morgonen innan dagens möten tar vid.

Ha en bra regndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *