Hej jag heter Daniel och jag är analog!

2010-09-01

Det här är det värsta jag vet!

 Försöka förstå sig på teknikprylar utan att använda någon form av instruktionsbok och om det finns en sådan så är det så fruktansvärt tråkigt att läsa så hälften vore nog.

Anette satte mig framför datorn och sa:

– Lalla runt lite på hemsidan och bloggen så ska du se att du lär dig nå`t

Eller hur! Värsta programmet med menyer hit och dit och stoppa in bilder här och där men du måste hämta dom  först, tror inte det va` förstör säkert nå`t.

Samma sak med mobilen. Jag kan svara i den om det ringer och jag kan ringa från den om jag vill men så mycket mer är det inte. Att SMS:a på en så där liten telefon är som hjärnkirurgi med boxhandskar, fullständigt omöjligt!!! Går fortare med posten. Och ta bilder med skräpet är helt hopplöst, blir helkassa bilder,  är ju skitsvårt med en riktig kamera, Halllååå Varffööör!!!

Likaså storbildsTV med bioljud och subwoofers, blueray osv VARFÖÖÖR!!  När man tittar på dessa program där vuxna leker eller man tittar på vuxna som inte kan dansa eller sjunga eller bygga hus eller hålla i pengar, vad spelar 52 tums LCD med  värsta ljudet för roll då, Herregud!! Ju mindre desto bättre. Använd den där värdelösa  telefonen och titta på skräpet.

Dessutom som gårdsinnehavare och stallknekt så kommer man in kl 21.00 varje kväll och det är ju alltid då dom här kvalitetsprogrammen visas. Om man inte vill titta på film på reklamkanalerna förstås,  för då slutar filmen lagom till man ska ut och morgonfodra. Det är bortom all räddning, Ragnarök!

Så jag fortsätter nog att vara analog så länge det går, jag trivs ganska bra med det.

Det var bättre på Hylands tid!

Med en solig och glad hälsning från gästbloggaren Daniel

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *