Går vidare..

2012-05-09

Inser att tiden ramlar på och jag har inte uppdaterat här på en stund. Det har varit lite konstiga veckor där det känns som om massor av tid och ingen tid alls har förflutit. Det är bara att konstatera att sorgearbete tar tid och kraft. Min lilla A hanterar detta på ett helt fantastiskt sätt. Jag vet inte hur jag själv skulle hantera det och jag hoppas att jag aldrig behöver testas i just den här situationen. Vi försöker i alla fall spendera lite tid tillsammans och har kontakt dagligen så allteftersom så går ju dagarna.

I helgen var det ingen tävling. Russin var anmäld men hon rehabbar ju fortfarande så hon kommer inte till någon start förrän tidigast sista maj, vi får se. Rioja har fått några vilodagar och några ”mellandagar” gällande träning och nu ska jag köra några pass igen. Vill ju inte träna ihjäl henne heller då hon känns riktigt fin just nu. De ska bli vaccinerade idag och då blir det också någon dags lite lugnare träning. De brukar inte reagera något på vaccinationen så det är mer en ”säkerhetsåtgärd” att inte köra tunga pass efter.

Lördagen ägnades åt en del röjande av nya/ändrade hagar och städning i massor. I och med att jag blev sjuk så ramlade lite saker efter. Jag tog igen det med råge i helgen och det kändes bra, återstår själva huset där vi bor men av någon anledning så får det alltid stå tillbaka för annat:-). I lördags fyllde Daniel år och den dagen var vi ute mest hela tiden, det var ett jätteskönt väder att jobba i även om det kanske inte var någon direkt värme i luften. Det var en sån där dag när jag lägger ifrån mig mobilen och inte ens sätter på mig en klocka för att kunna känna att jag ”äger” min tid. Jätteskönt. Avslutade dagen med att laga en god middag med lätt grillad kalvfile och en risotto med sparris och en örtolja, detta tillsamman med ett gott vin samt jordgubbar och glass efteråt, sedan var vi nöjda!

Söndagen var jag och dömde halva dagen och sedan hade vi våra goda vänner och lilla A som gäster på em för lite firande av Daniel. Sedan var vips helgen slut.

Veckan har sedan galopperat på som vanligt. En av de få veckorna nu som är en hel vecka så inte allt blir helt förryckt. Vår vän R skulle ha fyllt år igår så det blev en lite tung dag för alla oss som tänker på honom, dagens väder stämmer egentligen bättre med gårdagens sinnesstämning så jag hoppas att dagen blir lite lättare.

Nu ska jag sticka iväg på lite möten, ha en fin dag och ta hand om varandra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *