Fullspäckat

2013-05-13

Helgen avlöpte i ett högt tempo så jag knappt kommer ihåg vad vi gjorde.

I fredags kväll kom kompisar hem som hade bjudit hem sig och hade mat med sig. Snacka om lyx! Gott grillat och trevligt sällskap, vad mer kan man begära. Upp på lördagen för att rida och fixa, Riojan kändes fantastiskt bra och Daniel fick trava några långsidor med Russinet. Hon såg ren och fin ut och tyckte det var roligt. Trodde att jag skulle sola en stund men av det blev intet eftersom det var molnigt så då ägnade vi oss åt att ta bort ”lillhagen” och köra på grus istället. Hästarna fick gå på grönt i några timmar och det var en högtidsstund ska ni veta:-).

På kvällen åkte vi hem till andra kompisar och blev bjudna på mat där också. Kvällsunderhållningen innehöll både ”prata ikapp” vilket nästan är omöjligt samt att deras barn hade lite konsert med både althorn och nyckelharpa. Imponerande!

Kom hem runt 23.30 och då var jag faktiskt riktigt trött. Började vakna klockan 5 redan på söndagen. Har en tendens att göra det när jag har saker att göra. Upp och fodra hästar, fixa iordning mig och iväg till Tuthammaren för att döma. Första ekipage kl 08.00. Många riktigt fina ekipage och under morgonen fick jag utdela i alla fall en 9a och det är alltid lika roligt!

Hem efter klassens slut och slängde i revbensspjäll i en kastrull så de skulle få förkoka ett tag. Gjorde iordning glace också och sedan iväg till Börje för att döma 38 ponnyer i LB. När den klassen var klar runt 18.10 så åkte jag hem för att grilla revbensspjällen. GOTT! Hade gjort en variant av coleslaw dagen innan baserad på keso så man kunde verkligen vräka i sig utan att ha något direkt samvete. Både nyttigt och gott, inte ofta det händer:-) Ja lätt mosig i huvudet gonade jag sedan ner mig i soffan och somnade väl lite lagom sådär till hockeyn. Ja där var den helgen slut och nu är det en ny vecka med nya utmaningar. Tur att jag inte hade så mycket inbokat idag för jag känner faktiskt lite seg.

Idag seglar mamma iväg på sin lyxvecka i Estland och jag hoppas verkligen att de får en supervistelse där, när hon kommer hem så väntar väl nytt ”arbetsläger” här eftersom det nu börjat växa som aldrig förr i trädgården:-)

Ha en bra vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *