Frisk!

2011-04-21

Tänkte bara checka in ett ögonblick innan jag kvastar till Blåkulla och rapportera läget. Riojan är frisk!! Hennes ben ser fint ut så nu är det bara att sätta igång igen. Nu får vi hålla tummar och tår för att allt går som det ska. Lille Matcho har behållt sitt bandage på så förhoppningsvis sitter det nu hela den tid det är tänkt.

Mamma fyller år idag. HURRA!! Ska fira lite grann ikväll och sedan kanske lite mer under helgen. Hinner inte mer just nu eftersom jag varken letat upp katten, putsat kaffepannan eller oljat kvasten och övriga har redan susat förbi ovanför trädtopparna. Typiskt att det ska vara så i sista minuten alltid, de andra häxorna kan ju inte rimligen ha något heltidsjobb eftersom de hinner alla ovanstående saker OCH vara iväg redan vid tretiden. Fusk säger jag bara.

Ha en skön påsk och ät lagom många ägg så ses kanske vissa av oss på blåkulla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *