Finns bara dåliga kläder?

2012-06-02

Jag är inte helt säker på att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder?? Idag tycker jag verkligen att det är dåligt väder, direkt uschligt kan man säga. Var riktigt trött igår em/kväll och sov en stund på soffan innan jag lyckades hålla ögonen öppna för att kolla lite TV. Får därför sätta mig och jobba en del idag eftersom jag inte orkade göra något kvällspass igår. Vet inte om det är bra eller dåligt men det är i alla fall inget väder som lockar till utevistelse. Jag har ju införskaffat en regnrock men även om jag har det så vet jag inte om jag är så trakterad av att åka och tävla imorgon om det är väder som idag. Får se vad väderleksspänsten säger, om man nu kan lita på dem.

Roade mig att räkna igenom bedömningen från i torsdags. Min känsla var att det var bästa B4an någongång och när jag räknar igenom delarna så kan jag konstatera att ja det var det. Låg på 70% efter traven och det har aldrig hänt. Verkligen jätteskoj. Sedan blev inte galoppen lika bra så det drog ner totalbetyget men det bekymrar mig mindre då det är galoppdelen som brukar få högre poäng. Med lite mer träning så kommer också lite mer spänst och luftigare byten. Känns bra att ha med till nästa veckas tävling som då är en MsvA igen. Där är vi ju ff ute och tränar på programmet men det känns ändå bra att ha med vettiga poäng för MsvB innan då vi inte hunnit med så många starter denna säsong.

Svårt att fota i regn och rusk och ridhuset blir lite för mörkt (eller behöver en annan kamera) men någon bild fick han ändå till paparazzin!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *