Finaste, finaste

2012-05-17

Vad kan jag säga annat än att ”trägen vinner”. Idag tog Riojan en placering igen! Jag har fått anledning idag att fundera över åren med henne, alla tårar, allt slit, alla motgångar. Men vad det är värt det! Att ha henne frisk och glad är den största presenten, att sedan få utveckla henne och känna att hon börjar bli sin potential är andra presenten och att slutligen få omsätta det på tävling och visa vilken fin häst hon är, ja det rör både matte och husse i hjärtat. Alla ni som följt oss på vår mycket brokiga, guppiga för att inte säga steniga väg vet vad jag menar.

Dagens tävling, Mål : Att våga mer och riskera lite

Uppnått: Ja

Kommentar som gjorde mig glad i protokollet : ”Dagens hittills absolut bästa visade enkla byten!”

Vågade och det sprack ordentligt i tre moment, det har man egentligen inte råd med men hon var så himla super däremellan så det brukar domaren kunna förlåta lite då. Slutade på 65,5 procent mer än väl godkänt med de missarna. Belönades med en 9:e placering i stort och tätt startfält. Hjärtehästen, vad kan jag säga. Det är kanske så att en (eller flera bilder) säger mer än tusen ord:-)

Håll tillgodo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *