Feta fingrar

2012-07-09

Får man inte ha när man plinkar på sin IPad.Lyckades precis tappa ett helt inlägg. Vet inte om det var fingrarnas fel eller om det är för att det ruskar lite i bilen. Tänkte spara lite emellan den här gången så blir det inte så mycket som försvinner.

Är i alla fall på väg nu. Fick en god lunch på Löfstads slott i Norrköping så nu har i alla fall matrester börjat. Hade gärna lunchat i Jönköping för då hade jag kunnat börja min shopping oxå på tant blå men det hade blivit e n väldigt sen lunch så jag får spara mig:-)

Shoppinglistan innehåller

Ny tävlingshjälm

Ev frack om jag hittar ngn

Grimskaft

Nytt träns

regntäcken

Vi får se hur jag lyckas i mitt uppsåt, kan Tänka mig att det blir lite spontanshopping oxå ev. Jag får rapportera under tiden

Till dess ha det bäst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *