Det är vad jag kallar pris!

2012-09-05

Igår kom de! Vandringspriserna! Nu när UDS kör sitt första av många meeting hoppas jag så har vi instiftat två vandringspriser. Jag som är gammal som en uv kommer ihåg att det förr i tiden fanns några vandringspris som levde flera år och som var riktiga trofeér att vinna. Vandringspriserna som nu startar i och med helgens meeting ges till Lilla resp Stora rundan. Lilla rundan är Msv C klasserna och Stora rundan är Msv A och St Georg. Ett ekipage kan tävla om priset varje gång och man måste delta i två klasser för att ha chans att vinna. När man som ryttare fått 3 inteckningar i priset så får man behålla dem. Jätteskoj tycker jag och det hoppas jag att den som vinner också tycker. Till priset följer också en pengavinst så det kan vara värt att prioritera UDS höstmeeting kommande år. Vi har redan i år många starter så det ska bli jättekul att starta igång dessa pris. Leverantören av dessa är Monomak ett jätteduktigt företag som gör mycket profilgrejer, de tog bl a fram våra stallplaketter förra året till UPKs meeting. Det kom en trevlig tjej hit igår och levererade priserna personligen. Och jag säger bara detta är vad jag kallar pris! Nästan lite amerikanska är de i sin ”vräkighet” men jag tycker de är jättesnygga, skulle gärna vinna det själv men eftersom vi sponsrar med dessa så bör jag inte det:-)

Hade ute Micke igår för att sko klart Rioja och hon verkar riktigt ok nu. Efter skoningen fick hon för första gången på en månad gå ut till sina tjejer, det tyckte hon var roligt:-) Bomullstussen som ligger i hennes boot flög åt ena hållet och botten flög åt andra hållet och Rioja flög lite hit och dit. Hon såg i alla fall inte särskilt halt ut det är ett som är säkert. Så nu får hon gå med de andra och nu ska jag också försiktigt börja sätta igång henne. Hon är ff varm på utsidan av foten och grundproblemet är nog eg inte en hovböld utan en blödning i foten så vi tar det försiktigt.

Lillpållen tittade vi också på igår, han fick stort minus för han betedde sig för första gången som en riktigt slyngel. Bökade och grejade och lyckades göra både mig och Micke illa. Så vi fotade han fot för försäkringsbolagets räkning och jag skickade bilderna. Fick svar nu på morgonen att de tar bort reservationen på hans fot så att han införsäkras utan reservation. Mycket märkligt beteende av försäkringsbolag tycker jag, känns lite som att det är en handläggare som från början tog ett lite eget beslut och när jag ifrågasatte så räckte det att de fick lite bilder på hoven så vips så är reservationen borta. De kan ju inte ens veta att det är rätt häst jag har fotat?! Känns som om de försökte rädda ansiktet lite mer än att de ville ha foton. Nåväl då är det ordnat i alla fall.

Nu till priserna, visst är de skitsnygga? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *