Dåligt med uppdatering

2011-11-05

Ja nu blev det ny månad och jag hinner verkligen inte med. Det är ruskigt mycket att göra och lite extra pyssel blir det med en opererad häst men jag kan ju försöka rekapitulera vad som hänt.

Riojan mår bra. Hon får nu gå med Russin i hagen och det tycker bägge är bra. Russin var verkligen förskräcklig att rida ett par dagar när hon gick själv så jag tror att det berodde på att hon tyckte det var trist att syrran stod i något litet ”bås” bredvid henne. Nu är ordningen återställd och de går tillsamman och bägge verkar tycka det är som det ska. Dränet är borttaget och såret ser fint ut, det har i  princip läkt ihop så jag hoppas att det inte är något som blivit inkapslat så det blir någon fistelgång. Karin kommer och tar stygnen imorgon så då kan hon titta på det. När stygnen är borta så ska vi börja skritta. Det blir spännande. Så nästa vecka ägnas åt skritt och till helgen ska vi börja trava igen och därefter är det återbesök.

Har ridit Russin ett par pass de senaste dagarna och då var hon sig själv igen. Hon går verkligen riktigt bra nu, vi tränar på våra 3:or och det blir bättre och bättre. Traven är riktigt bra just nu och piruetterna framförallt till vänster känns enkla. Så det går som det ska trots att träningen är lite på sparlåga just nu.

Idag flyttade en ny stallgäst in som ska stå i första hand över vintern och ev längre, vi får se sedan kommer en träningskompis till mig till årsskiftet. Det ska bli jättekul, tänk så vi ska kunna sporra varandra!

Det är ff lite tomt efter Simpan och det kommer det att vara en stund. Jag ser honom ff på morgnarna när jag ger dem matSmile. Mina extrakatter hoppas jag också att jag ska kunna få placera om, i det fall det inte går så kommer de också att få göra Simpan och de andra sällskap och det känns så tråkigt för det är riktigt trevliga individer men jag kan inte ha 3 extra katter på min gård. Så om det är någon som vet någon snäll familj som vill ta dem så hojta till.

Behöver ägna helgen åt lite arbete så att jag kommer ikapp. Detta varvas med lite ridning och några lektioner. Mamma står i huset och bakar, mmmm goda bullar och siktkakor, det är riktig vardagslyx det. Himla praktiskt och bra att ha henne här emellanåt. Vi har haft det lite körigt med att köra hästar till och från klinik, fixa med sår etc men det har som sagt gått bra.

Nu ska jag sprinta ut och ha lektion och sedan sätter jag mig vid min dator någon timme till. Det är ju ändå riktigt grått höstväder ute, därefter tror jag det blir soffan och en film en stund. Känns som om det vore en bra avrundning av dagen.

Må så gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *