Bygga mer

2011-03-30

Ja tiden springer och dagarna är längre så man får väl fler timmar då eller? Ja det känns i alla fall så och detta är en produktiv tid på alla sätt. Lite planer finns nu på att utöka gården. Det har öppnat sig en möjlighet att efter lite ”tjat” på närmaste markägaren ev få köpa loss mer mark. Då går naturligtvis planeringshjärnan igång och byggprojekt formas. Det är något speciellt med byggprojekt ändå. Jag tror att det är just det att byggprojekt är så synliga och resultatet låter liksom inte vänta på sig. Jag tycker i alla fall att det är riktigt roligt. Så nu är jag i planerartagen igen, vi får se var det slutar.

Russinet är den enda som får gnugga formen just nu, hon gör det riktigt bra så det blir spännande att se vad jag kan få ut på tävling när det väl närmar sig. Riojan ser bättre ut i sin kota och är så vitt jag kan se ohalt. Det är ju ”bara” 2 veckor sedan idag som hon vrickade sig ordentligt så egentligen så har nog planen varit minst 3 veckors vila efter en sådan rejäl vrickning.

I helgen stundar nya tävlingar och förhoppningsvis får jag också till det årliga underhållet av ridhuset. Brukar jämna till det ordentligt en gång om året så håller det bra för ”vanlig” sladdning emellan.

Jimmy var här i förrgår och kollade sadlar. Det blev en lång stund. Han och jag hade nog trott att han skulle vara klar på ett par timmar men trots att han var här tidigt så kom han inte iväg förrän kl 22.00! Stort tack Jimmy, du är en riktig trollkarl du! Så nu har alla hästar kollade eller ombyggda sadlar så huka er nu när Ängebyryttarna ska ge sig ut på tävlingSmile.

Matcho mår fortsatt bra efter kastrationen, det känns skönt att det blev så okomplicerat med honom. Lite mer synd om Wilbur som fick en infektion men vi hoppas att det löser sig under veckan.

Nu ska jag ila vidare mot dagens möten och projekt.

Ha en fin vårdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *