Bröllop i midsommartid

2013-06-26

Så var midsommar över för denna gång och vilken midsommar det var. Satte av mot Gotland i torsdags kväll. Ägnade fredagen åt att åka in till Visby för lite fix och sedan åt vi middag vid stugan och drack lite vin och spelade spel. Vi hade väldigt trevligt i kvällssolen. Det var också jätteroligt att träffa Stefan igen, det var några år sedan, jag hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång.

Lördagen var den stora bröllopsdagen. Vackert väder och ett strålande brudpar. De såg så glada och lyckliga ut och vi hade en jättefin dag och en underbar middag. Camilla hade gjort en video till Lasse som spelades upp under middagen. Det är i särklass det roligaste jag sett i alla kategorier. Jag skrattade så jag höll på att ramla av stolen. Jag hoppas att Stefan (som klippt och filmat, superjobb!) kan lyckas förmå Millan att lägga upp den på Youtube för den är så makalöst rolig. Talen var många och jättebra, maten var otroligt god och dansen var medryckande. Gick faktiskt att dansa med nya skor också! Framåt natten började det kännas att de var nya men stort + får skorna i alla fall.

Jag kan däremot inte riktigt skaka av mig att man fortfarande kan bli förvånad av människor man känner. Tyvärr så är det sällan de överraskningarna är av någon positiv karaktär och det gnager fortfarande på mig så jag får se hur jag och om jag ska hantera det eller bara lägga bort det när jag är ”klar”. Trist i alla fall att en fantastisk vistelse på Gotland ändå fick en liten sorgkant. Söndagen som var en ”fridag” ägnade vi på en strand på Fårö (Sudersand). Vit sand, strålande solsken och sedan åkte vi till en amerikanskinspirerad diner som finns på ön. Supergod mat så det blev en bra avrundning för denna gång på öin.

Hästarna har inte skadat sig när vi varit borta, det enda som hände var att Russinet tog av sig bägge sina framskor, ville väl sila grus mellan tårna :-). Det gjorde inte så mycket för hovslagaren var inbokad igår så nu har hon skor på fötterna igen. Riojans svullnad i benet har helt gått tillbaka så det blev nog inget med sticksåret. Har tagit tag i bytesträningen igen. Kom på att det blev lättare att få henne att byta det svåra bytet bra i en serie. Hepp! Synd bara att vi först måste ta oss igenom klasser med enstaka byten innan vi kommer till seriebyten:-) Tror dock att det ändå kan hjälpa henne att ”hitta kroppen” när jag gör så och ju fler upprepningar desto lättare blir det nog.

I helgen är jag anmäld två dagar men får se hur jag gör med söndagen, det får lördagens klass avgöra.

Nu lite intensivt arbete och nu är det mindre än 2 veckor kvar till Falsterbo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *