Bienvenue en Paris!

2010-11-29

Solens väldigt trötta och svaga strålar försöker flämtande skina över snötäckt landskap. Det är vackert så det nästan gör ont. Ont gör det också i kinderna när frosten nyper men hästarna frustar förnöjt när de strosar ut i sommarhagarna som nu förvandlats till vinterhagar. Det är egentligen en härlig tid. Jag tycker om vinter men har samtidigt lite svårt när det är kallt så det är med skräckblandad förtjusning jag möter denna årstid.

Det är också en tid för ljus i alla de former. Numer finns det så många olika varianter. Jag tror minsann att Daniel funderar på att utmana Uppsalas ljusinstallation här ute i Ängeby. Det är mysigt i det kompakta mörkret för det ger sådana effekter. Helgen har annars gått i ridning och shoppings tecken. En lyckad helg på Globen. Jag och Anna fick rå om varandra i fredags och det var jättemysigt!! Tack vännen! I söndags var det dags för mig och Daniel att befria några utställare från lite saker och oss själva på lite pengar. Det gick ju över förväntan (NOT!). Kom på att jag har en ny häst att köpa saker till, riktigt roligt måste jag säga så jag slog till på en jättefin lädergrimma. Han kommer att se ut som en miljon den lilla åsnan. Själv hittade jag både huvjacka (för några sådana har jag ju inte), ridbyxor och jacka och faktiskt också ett kandar! Så nu hoppas jag att Russinet ska slippa skav och ”mufsen” som hon har på sitt nuvarande.

Mamma fick inte följa med till Globen för hon började kräkas på söndag morgon, det var trist och jag tror inte det berodde på glöggenWink. Efter det har jag varit illamående i ett dygn (helt psykosomatiskt) då jag alltid blir det om någon nämner magsjuka.

Tänkte dela med mig av lite magi ifrån Ängeby, visst känns det lite som Paris?!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *