Åsså var det slut

2011-04-29

Både på veckan och faktiskt också månaden och det känns ju helt overkligt?! Var tog april vägen????? Ja jag fick i alla fall lite fart när det gäller ”dåliga” samveten att göra sånt som jag egentligen tycker är kul men som jag inte riktigt har tid med. Jag har ju tänkt sponsra lite på UPKs tävlingar i sommar och då behöver jag ta fram orginal på logon etc. Det skulle jag gjort för längesedan var tanken men som sagt tiden. Nu är det ju inte så att det är jag som tar fram det nu heller utan jag har snälla kollegor som jag kan arbetsleda i detta:-) Tur för mig att jag har sådana.

Det blir roligt i alla fall att ta fram lite ”Ängeby-produkter” vi får väl se om jag stripar bil och transport och täcken, vojlockar, jackor ja vem vet. Det kan ju bli som vanligt när jag väl kommer igång att det blir svårt att få stopp på mig.

Var till Matcho igår och han hade lyckats kliva ur sin galosch, det var nog faktiskt bra gjort för den är inte så himla lätt att få dit. Han ser i alla fall rätt bra ut i foten och vi hoppas att det fortsätter så. Lite öm i tassarna är han då Micke sänkte trakten flera cm men det rättar till sig. Han hade ju som sagt redan ont i foten så det var väl lika bra att göra det nu så får han liksom allt ont på en gång.

Russin och Riojan är superpigga efter behandlingarna och Russinet har ju fått vila två dagar och skrittat i skogen en så idag är det väl dags att ta sig en provtur igen. Riojan ska ju också trimmas lite och jag borde dessutom titta efter fler tävlingar åt Russinet men just nu räcker inte tiden till det. Jag behöver ju också planera för Florens och 40 årsdag och allt som är i nästa vecka. Tjoho vad roligt det ska bli.

Nu ska jag försöka samla mina tankar och hamra vidare på tangenterna så att jag så småningom kommer fram till helg.

Ha en riktigt skön helg allihop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *