Åsså en vecka till

2013-10-25

Å vips så hade det gått en vecka till! Snart är oktober slut och det känns ff som höst och inte vinter, tjoho säger jag som har grushagar. För min del får det gärna fortsätta vara plusgrader resten av vintern. Faktum är att jag behöver inte en enda snöflinga för att må bra. Under veckan har det varit mycket jobb. Roligt men väldigt mycket och förfrågningar om mer jobb så jag ska väl inte klaga. Nackdelen är att jag inte hinner rida som jag tänkt eller jo det hinner jag men jag orkar inte riktigt fokusera som man kanske gör under tävlingssäsong och faktum är att mitt jobb är lite viktigare generellt sett så prioriteringen är inte speciellt svår.

Daniel har ridit Rioja i några dagar och hon är pigg, pigg, pigg. Det är bra och som sagt jag får se hur det ter sig när vi börjar belasta mer. Humpen fick på sig bakskor igår då han ff är öm i sulan så jag ska börja röra på honom i helgen och se hur det ser ut. Russin, ja Russin hon är , vet inte riktigt hur jag ska förklara det på annat sätt än att hon är Russin:-)

Som sagt jag är jätteglad att jag har en 16-åring (snart 17) som är så pigg om än lite i vildaste laget ibland men numer kan jag omvandla det till lite passage och piaffsteg och få ut nåt av energin och inte bara stöka runt. Så Russin får gärna vara Russin så länge hon håller sig frisk, man får liksom ta det ena med det andra.

I helgen ska jag faktiskt döma:-) Ja det har varit inbokat sedan länge och det är en programridning med (tror jag) mest små ponnybarn. Det tycker jag är ganska givande och eftersom det är en programridning så blir det mer träningsaktigt och inte heller så ”allvarligt” så det ska bli ganska skoj. Därefter har jag varken domeri eller tävlingar inbokat och det är nog bra det då jag misstänker att det kan komma att gå en och annan helgdag till arbete framöver. Tävlingen som jag var anmäld till imorgon strök jag mig ifrån, mest för att jag inte är i form snarare än hästen. Dels är ryggen ff ganska paj och dels är jag mentalt i en helt annan fas (job-mode) så det blir bra att få vara hemma. Jag tror dessutom att det ska regna imorgon och vad tycker jag om det, NOT!

Så med risk för att bli tjatig – Thank god it´s friday!

Ha en riktigt skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *