Åsså blev det måndag!

2010-11-22

Vet inte riktigt var helgen tog vägen? Någon som sett en lördag eller söndag som blev över? Helgen har med andra ord gått i rasande fart. Lördag var jag och dömde en programridning för några tappra stackare som gett sig ut i rusket. Ja själva programridningen var ju inomhus men ut och åka i vädret, inget jag gör i alla fall. Red hästar och fixade och så var lördagen slut. Söndag startade jag tidigt för att hinna jobba en del (borde väl gjort det på lördagen förstås) runt 10.30 gav jag mig utav till Lurbo för att döma ponny-DM. Ett antal tappra ekipage där också och efter klasserna så fick det i alla fall delas ut en guld och en silvermedalj. Runt 16 var jag tillbaka hemma, fick lite mat tillagad av svärmor (mums) och nytillskottet i släkten visades upp. Han sov dock hela tiden så träffas får vi göra en annan gångLaughing. Bästaste annapanna och robban var förbi så vi fick taktiksnacka inför fredagens nya shoppingspree. Åååå så roligt det kan bli. Anna är ju faktiskt lika duktig som jag på att shoppa så vad ska vi inte kunna hetsa varandra till månne tro?! Efter middagen intog jag mitt kontor i några timmar till så vid 21-tiden var jag klar. Så då var liksom helgen överstånden. Nåja jag får ta igen det på fredag då jag får vara ledig. Resten av helgen blir ju också präglad av ledighet, godisar, shopping, trevligt sällskap så jag tror att jag blir rikligt kompenserad.

Ridningen då? Jo det går fortfarande bra och jag börjar hitta llte finess i den nya hjälpgivningen. Tyvärr får de stå ett par dagar då arbete och andra aktiviteter gör sig gällande och dygnet har ju som bekant bara 24 timmar så det blir svårt att klämma in allt. Den här gången så kan jag ju ändå planera för det fram till den 8/12 när Wieger kommer igen. Har lite mer tid och förhoppningsvis inget nytt ryggskott så jag hinner träna mer. Annars är väl detta en av de tyngsta träningsperioderna på året? Ja bortsett från januari då som för mig är en direkt ”hat-månad”. Jag tror det beror på att jag då börjar bli less på det jag tycker är mysigt nu. Ljus, brasor, börja pynta för advent och jul etc. När så nyår varit så tycker jag att det borde vara vår. Men det är det ju tyvärr inte på långa vägar. Man går fortfarande som någon form av mullvad i ständigt mörker och börjar bli rejält less på det. I februari däremot börjar jag ana morgonluft för då ändras liksom skenet på dagen. Så för min del skulle man kunna skrota januari helt! Språngmarsch mot nästa helg är det som gäller, mycket glögg och andra aktiviteter nu fram till jul men det livar ju samtidigt upp.

Kanske ses vi i vimlet på Globen?

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *