Äntligen premiär

2012-09-12

Igår fick jag äntligen sitta upp på hjärtehästen! In i ridhuset och skrittade så där 10 min och travade något varv. Hon känns lite ”otrimmad” kan man väl säga men det är inte så konstigt efter 7 veckor. Vill mest bara börja röra på henne för att se hur foten reagerar eller helst inte reagerar så vi tar det varligt. Omskoning den 1 oktober och därefter kanske vi kan jobba lite mer på riktigt men fram till dess är det nog bra att börja röra henne och lägga lite belastning på foten.

Red Russinet på banan också, inget host! Jag hoppas att allt foderbyte nu ger resultat och att det fortsätter så. Hörde inget host imorse heller så jag hoppas, hoppas att det är över. Det är ju en tävling inplanerad på söndag, 2a omgången i div 1. Jag gjorde ju illa bröstmuskeln för en vecka sedan och jag trodde nog att det hade gått över men NÄPP. Så länge jag red lätt i traven igår så gick det ganska bra och även så galoppen men när jag satte mig ner i traven så kan jag säga att jag trodde jag skulle svimma. Ja jäklar vad ont det gjorde. Det går verkligen inte att sitta och rida i trav om vänstersidan krampar. Hmmm jag vet inte riktigt hur jag ska hinna få ordning på det. Får väl prova med att proppa i mig värktabletter och se om det hjälper. Det är ju dessutom så att om Russin blir het och spänner sig så måste MIN vänstersida fungera. Det är nämligen hennes vänstersida som rätar ut sig mest när man rider program. En dålig kombination helt enkelt.

Sista omgången i div 1 har vi fortfarande ingen arrangör för. Det får visa sig om det blir någon sista omgång eller om det fryser inne. Vore verkligen jättetråkigt för alla som deltagit om planeringsmissar ska få det resultatet. Vi får se vad veckan ger.

Ska ge mig av till en naprapat idag och se om det finns någon ”mirakelkur” att sätta in för ”bröstet”.

Nu ny dag på jobbet, simma lugnt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *