Äntligen kval!

2011-04-25

Vilken härlig tävlingshelg det har varit! Strålande, för att inte säga strålande väder. Därtill har Russinet skött sig jättebra. Först Järfälla sedan var vi i Surahammar igår och gjorde en helt ok ritt som jag tyckte var värd ett kval men det tyckte inte domaren. Idag avslutade vi tävlingshelgen med att rida på 64,5% i MsvB4 vilket innebär kval till MsvA! Så himla roligt. Ett kval till sedan är det färdigkvalat. Roligast är att trots att hon blir spänd så törs jag ändå rida på banan. Tyckte att traven lämnade lite att önska idag, i alla fall skolorna men det blir lätt så om hon ”stumnar” i sidorna p g a spänning. Däremot är jag jättestolt över hur jag red galoppen och att jag verkligen satte bytena på rätt ställen och att de blev rena. Roligt, roligt!

Nu när vi kommit hem så har jag tagit ut den lilla ”ruskan” på ett ridpass. Det var också roligt. Hon var pigg som en liten mört och lite oriden men annat är väl inte att förvänta efter 5 veckors vila. Annars känns hon lite ”konserverad” dvs hon är ungefär lika som när hon ställdes av för 5 veckor sedan så jag tror att det går ganska snabbt att komma igång med henne igen.

Imorgon kommer IR-Anna så Russinet ska få lite ”spa” i några dagar, det tycker jag att hon förtjänat! En riktigt rolig start på denna tävlingssäsong har det i alla fall blivit så jag ser fram med tillförsikt mot resten.

Nu ska jag sätta nosen mot vårsolen, ha en fortsatt skön påskhelg!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *