Äntligen!

2012-07-25

Är vi väl många som utbrister nu, värme och sol! Har ägnat dagen åt att ta tillvara just det. I ärlighetens namn så är det väl inte det bästa ridvädret men skönt att få en dag i solen och känna lite solsveda i skinnet:-). Har gjort just inget idag, solat och läst och för en liten stund sedan lagat god mat och druckit lite vin. Blev direkt susig i kolan så rida får jag göra om någon timme annars riskerar jag tygelfylla tror jag. Imorgon blir det förhoppningsvis också fint och till söndag kan det få svalna av så att jag får rida i min frack utan att ”svettas ner den” helt.

Har en ny hyresgäst i stallet under ett par veckor som idag fått gå i egen hage bredvid tjejerna. Tror dock att vi ska släppa ihop henne med Rioja på söndag när jag sticker på tävling så får vi se om hon inte går bättre med kompisar.

har suttit med sambon och fantiserat om vad vi ska göra för de 134 miljoner som jag tänkte vinna på lotto ikväll:-). En massa skulle man kunna göra. Roligt skulle det vara och projekt skulle jag ha i massor under låååång tid framåt. Men det blir väl som vanligt dvs man får jobba ihop sina pengar och ta projekten allteftersom och vissa går aldrig att uppfylla. Men att planera om utifall att det är riktigt roligt ibland.

Bara en liten kort uppdatering måste fortsätta njuta av den fantastiska sommardagen

Ha det bäst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *