Andra färdigheter

2011-03-25

Det kan vara så att jag inte är så bra på att fixa föda varje dag men städa kan jag! Herrejösses vilken fart det kan bli när det är dags. Har städat huset nu på morgonen så kl 08.00 var det skinande rent. Lite pedant tror jag att jag har i mig eller låt mig uttrycka mig så att jag tycker om att ha snyggt omkring mig:)

Fixar lite jobb och annat nu på morgonen innan jag ska ge mig av till Stockholm. Det ska bli så sköööönt! När jag städade så vandrade tankarna så där som de kan göra när man inte behöver vara koncentrerad och jag kom av någon anledning att tänka på när man hade party när man var liten. Det kan ha och göra med godisskålen som jag diskade. Hur som helst så för att fylla den godisskålen idag så får man nog köpa godis för ca 150 kr. När vi var små så hade vi party någon gång och jag kommer så väl ihåg när vi skulle handla till partyt. Vi hade en rökfärgad slät skål som vi fyllde med godis för 15 kr! Då var det JÄTTEMYCKET godis kan jag säga. Ja när jag tänker på sånt så kan jag konstatera att jag börjar bli gammalWink. Tankarna vandrade vidare och funderade på själva partyt. Jag vet inte om det var det som var grejen eller om det var allt fixande och förväntningarna inför som var bäst. Jag kom på mig själv börja nynna på ”Thousand miles” en låt som man i slutet av kvällen dansade tryckare till och hade man tur så var det med Micke Jansson! Ja det var tider det.

När man är liten/ung så tror jag att det är själva förberedelsen för händelser som är grejen. Förväntan och suget. Idag går allt så fort så nu är själva grejen grejenSmile. Förberedelser är mer något som måste till men nu vill jag nog helst till upplevelsen på en gång. Ja det är väl också ett ålderstecken kan jag tro.Så för att göra en lång historia mycket kort så säger jag bara ”full fart mot upplevelsen på Sture”! Det finns sämre sätt att avsluta en vecka på!

Ha en riktigt trevlig helg!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *