Å vi tog också priset!

2011-04-22

Idag fick Russinet åka som stand-in för Rioja i Järfälla då Riojan hade den goda smaken att skada sig. Och som hon gjorde det! Vi lyckades rida på för oss rekord dvs 69% och fick en 4:e placering! Roligt, roligt att känna att jag har fått med mig verktyg ut på banan som gör att jag kan ha lite mer koll på Russinet. En härlig dag att tävla i strålande sol och på en intim och trevlig tävlingsplats. Det var coskå otroligt fina hästar med i klassen som var i princip full 37 startande. Alltid lika inspirerande inför start att få se riktigt fina hästar som dansar runt. Det gör att man taggar till lite extra inför sin start. Jag tänkte också på vad Wieger sa när han var här i början av veckan. Då sa han- du rider inte för domaren eller för tävling, du rider för mig! Moment för moment, försök inte göra något extra utan bara försök skapa avspänning. Jag försökte och någonstans måste jag gjort rättWink. Nu tänker jag gå in och äta en god middag och dricka lite skumpa, för det tycker jag att vi var värda!

Ha en skön påskhelg!

 

Inte piaff men något annat samlat

Nu är vi klara!

Får man inte åka hem snart???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *