Voine, Voine!

2010-09-30

Jag har ju lyckats att skriva ett inlägg i princip varje vardag sedan webben startade och det var också ambitionen. Sen kommer den där verkligheten och gör sig gällande! Ganska tidiga kalla höstmorgnar och sena mörka höstkvällar som verkar susa förbi. Ju längre in i hösten vi kommer desto mer arbete och högre tempo verkar det bli. Det brukar eskalera i en spurt inför jul och nyår och sedan är man som en trasa igen.

Har fullt upp nu med att förbereda en kurs jag ska ha tillsammans med en kollega i nästa vecka. Därtill är det ju arbete som ”vanligt” och också försöka börja ladda för tävling i helgen så någon direkt tid blir ju inte över.

Alla djuren verkar i alla fall uppskatta hösten. Det är ganska gott om möss nu vilket gör katterna glada och för hästarna så har det varit soliga fina dagar utan insekter då de kunnat gå och gnaga årets sista gröngräs.

Vissa har som huvudsysselsättning att leka  ”herren på täppan” om dagarna, tänk om livet var så enkelt…

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *