Vardagslyx

2011-10-13

Till helgen var det eg meningen att jag skulle åka på DD&Ps årliga konferens men av olika anledningar så kommer jag inte att göra det. Ibland blir det helt enkelt svårt med logistiken. Jag insåg då att jag istället skulle kosta på oss lite vardagslyx.  Det har jag gjort också med att boka in oss på massage och lite pyssel på lördagen. Jag upptäckte när jag gjorde bokningen att det nästan vattnades i munnen:-). Tyvärr är det så den här tiden att oavsett hur mycket jag eg gillar hösten så gillar inte min kropp när det börjar bli kallt. Det är ganska precis ett år sedan jag drog på mig mitt megaryggskott. Därefter har jag varit hyfsat duktig att försöka hålla det i schack och faktiskt haft vardagslyx med bästa Millan på Sture vid några tillfällen och unnat kroppen att verkligen slappna av.

Jag gillar verkligen massage men det måste vara av den ordentliga sorten. Det får inte vara sån där mjäkig ”beröringssort” den som nästan gör en generad för det är mer strykande över huden än att det gör någon nytta. Om det ska strykas över huden så är det liksom förbehållet sambon. Har därtill lite förutfattade meningar om att det är kvinnliga massörer som står för merparten av beröringssorten även om den fördomen några gånger har kommit på skam då jag träffat på riktiga ”babuschkor” som tagit i så man kvider.

Just den här massören har jag inte varit till tidigare så det blir spännande att se om det är någon man kan tänkas anlita mer frekvent under den här mörka tiden. Oftast brukar hela Daniels högsäsong vara avklarad innan vi kommer till fasen att ta hand om utmattade muskler så den här gången tänkte jag försöka förebygga. Är inte det vuxet och planerat på alla sätt???

Jag hoppas att jag på detta sätt kan undvika ryggskott på såväl mig som Daniel och att vi kan gå igenom höstens högsäsong med raka ryggar och avslappnade axlar, hi hi I wish!

Men oavsett resultatet så är det i alla fall viktigt med den där lyxen som man kan sticka in i vardagen som ger den där lilla pausen och stunden för avslappning och eftertanke och vem vet kanske kan dagen avslutas med en god middag och ett utvalt vin då blir väl lyckan total!!

Ha en bra höstkväll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *