Usch vilket rusk!

2010-10-19

Idag var väl en sällsynt tråkig dag om man ser till vädret! Gårdagen var ju både rolig p g a aktivitet och väder. Var iväg på kvällen till lille Matcho och borstade lite och lyfte alla fötterna. Och jag säger igen, vilken otroligt snäll liten häst. Igår var han lite mer frimodig och kände nog igen mig (i alla fall hästgodisarna i fickan!).

Är sugen på att rida idag. Det är en känsla jag saknat ett tag men jag fick så himla mycket inspiration igår. Dels av att träna, dels av att titta på andra som tränade och dels för att Wieger red en av hästarna. Jo jag medger att jag är en Wieger-fan. Jag tror att jag kan bli en sann anhängareWink. Så nu gör jag ett upprop till alla er som funderat men inte bestämt er, PROVA! Jag är säker på att ni kommer att upptäcka en annan dimension i ridningen. Han kommer igen den 15/11 så passa på. Själv ska jag försöka rida bägge mina nästa gång. Det kan bli riktigt intressant att se vad han kan göra med den ”lilla”. Om hon bara får vara fräsch så ska jag testa.

Hamnade ju lite efter igår med en del annat som jag får ta igen idag men tänkte lägga ut lite höstbilder som vår egen paparazzi tagit. Han var ju tyvärr inte med vid träningen igår men jag hoppas ff på att Anna tog en del bilder som jag kan lägga ut.

Vi ses vidare!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *