Träningar

2010-09-15

Ja hösten rullar på liksom tävlingssäsong och då blir det också mycket träningar. Har ganska mycket träningar för hugade tävlingsryttare nu och det är jätteroligt. Det verkar också som om vi kommer att få ihop tillräckligt många ekipage för att kunna få hit Wieger till den 18/10 och det ska bli jättespännande. Alltid inspirerande att dels rida för ny tränare och dels titta på andra vid träning. Jag hoppas att vi får ihop de sista nu så att vi kan få prova att rida den 18/10. Om det blir bra så kommer vi att försöka ta hit honom regelbundet. Om du vet någon som är intresserad så får man gärna höra av sig till mig.

Försöker hitta en form för Russin för helgens tävling. Hon känns fortfarande lite matt. Jag vet inte om det är pälssättning eller om det är något annat. Det kan vara jag som är delaktig i det också. Man har ju inte riktigt samma energinivå nu när morgnar och kvällar blir mörkare och dagarna kortare.

Helgen blir sedan mest tävling. Ska tävlar själv på lördag och sedan ska jag döma ponny på söndag och därefter så är ju helgen slut.

Innan dess kvarstår ju ett antal arbetsdagar men ganska många möten och annat som gör sig gällande.

Måste sprinta vidare!

Ses sen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *