Ständig jakt

2010-09-06

Denna ständiga jakt på tid! Att försöka omsätta så många minuter som möjligt av varje dygn kan ju ibland kännas nästan omöjligt.

Helgen som gått har varit fylld av träningar och tävlingar och dessemellan sådana nödvändigheter som städning av hus och hem. Jag förstår inte var INGA har tagit vägen?? Honär sannerligen helt oduglig den människan.

Skämt åsido så finns det ju ingen INGA och det märks ibland inomhus när man har fyra katter som utan att direkt torka fötterna trafikerar huset in och ut. Som väl är har vi ju ingen lera och katter är ju ett ganska renligt släkte så jag har väl inte så mycket att klaga på. Dock måste ändå tid ibland avsättas för att städa! Däremellan ska man ju också laga mat!! Det är också en sysselsättning jag gärna gör…. under semestern. Hmm det räcker tydligen inte med att äta en massa för att överleva resten av året. Annars kan man ju som lösning åka till goda vänner för att bli serverad god mat. Vi passade på att göra det i lördags kväll. Kändes som en bra uppladdning för tävlingen på söndagsmorgonen. Maten var fantastisk och sällskapet otroligt underhållande, tack Karin och Dimitri! Kom ihåg att boka den 26:e!!

Tävlingen gick sådär, Russin kändes ganska trött och oengagerad. Fick en rättvis bedömning och bytena satt bra, tyvärr blev inte sådant som hon normalt sett gör bra särskilt bra denna gång. Kanske beror det på den låga energinivån, hmmm undrar om man när man varit fet ett helt liv faktiskt behöver rondören för att må riktigt bra?? Ska försöka fodra upp henne lite och se om det hjälper.

Hinner verkligen inte skriva mer om ingenting så jag lägger väl ut någon bild från gårdagens start som Daniel så förtjänstfullt lyckades fånga.

Vi hörs sen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *