Så fick man på pälsen

2010-09-17

Man får ju inte fara med osanning och det försöker jag i möjligaste mån att inte göra. Jag skrev ju om mina flitiga arbetsmyror igår och då hade jag utelämnat svärmor! Det kan bero på att hon ännu inte anlänt och börjat ila runt på gården med vild blick men jag hade ju kunnat förutse det förstås. Så ”I stand corrected”. Både mormor och farmor gjorde alltså arbetstjänst på gården igår. De gjorde den GOOODASTE äppelsås som norden smakat! Trots pektin för 60 kr och flera vändor till affären så ville inte äpplena bli mos utan en mos av en något lösligare sort. God var den i alla fall. Undrar om den hade blivit billigare att köpa?

Nåväl utöver mosen så planterades det lökar på olika håll så nu blir det spännande till våren att se vad om något som kommer upp. Kanske blir det brudslöja i olika färger denna gång?!

Russinet verkar ok, hältan som hon visade i förrgår i några steg märktes inte av igår och hon kändes faktiskt riktigt fin och rund i gången. Jag hoppas att det håller i sig och att det var någon låsning som släppte. Tar varje dag som den kommer som man får göra när man har djur.

Idag ska jag åka och titta på träning för Wieger. Det ska blir roligt och jag hoppas att jag blir inspirerad inför helgens egen start. Har ju inte direkt känts som träning för tävling de senaste veckorna eftersom Russin varit lite märklig men om hon nu börjar kännas ok igen så kanske det blir en rolig tävling och förhoppningsvis håller sig regnet borta.

Många saker på agendan idag så det är bästa att börja beta av dem.

 

Ha en riktigt skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *