Ny måndag

2010-09-13

Så var det måndag igen och den 13:e till på köpet. Helgen har varit lugn och grå och jag har försökt att göra så lite som möjligt. Det är konstigt att man är mer seg än vanligt då när måndagmorgonen anländer? Morgnarna börjar också bli mörka och faktiskt om jag inte tycker att det verkligen börjar likna höst fastän det är varmt.

Hästarna är konstiga. Russin är helt ur slag, jag har börjat ge henne mer mat och hoppas att hon svarar på det annars är det mest som att ”sitta på den död gris” hon verkar inte vilja något. Har ägnat det senaste dagarna åt att galopperna som en galning, på stubben och på banan. Hon är med men inte mycket mer. Därtill lyckades hon nästan springa av sig en sko, det var bra gjort med tanke på att jag fick jobba för varje galoppsprång.

Ska försöka hitta en hovslagare idag som kan sätta tillbaka den på rätt sätt. Därefter är det dags att börja trimma för tävling igen. Anna var iväg och gjorde sin första start efter konvalecens igår och hon vann på 68%! Jätteroligt tycker jag som vet hur mycket energi som läggs ner och det är verkligen roligt att ibland få betalt.

Inspirationen tryter lite just nu och jag hoppas hitta tillbaka till den inom kort. Det verkar som om vi skulle kunna få hit Wieger till den 18/10. Det tror jag skulle göra jättemycket för inspirationen. Fnular ff på om jag ska köpa åringen jag såg i helgen. Ska ringa Wieger och prata lite med honom om vad han tycker om den. Men alldeles omöjligt känns det inte.. Återkommer i frågan.

Nu ska jag inleda jakten på hovis och därefter fortsätta planera veckan!

Simma lugnt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *