Nu va det klippt

2011-10-10

Jag har för första gången helklippt Rioja. Hon är så ruskigt långhärig och framförallt har hon så tät päls att det kändes som en bra idé. Blev faktiskt jätteförvånad att jag kunde klippa under magen och i ljumskarna. Hon är ju inte känd för att tycka om när man borstar utan det brukar smälla i tänderna och bakbenen vispar. Så jag var riktigt överraskad över att hon helt accepterade klippandet. Jag tror t o m att hon tyckte det var skönt, det blev väl som lite massage.

Helgen har ägnats åt lite träning, lite dömande och lite städande. I övrigt har jag försökt att ta igen mig. Det var riktigt skönt. Var in och tittade på hur det blev i Stäket och kunde konstatera att trots att jag var 6:e reserv på torsdagen så blev det till slut endast 34 som kom till start på lördagen. Det känns lite trist. Är det verkligen så att alla blev sjuka så snart inpå eller avanmälde man bara så himla sent? Trist är det i alla fall när det finns så få tävlingstillfällen att de som anmält inte kan bestämma sig lite tidigare.

Idag tänkte jag börja röra på Russinet igen. Hon har ju fått vila en vecka med sin fot nu och tycker att jag är direkt underlig som bara borstar lite på henne och inte gör något annat. Det hör liksom inte riktigt till i hennes vardag. Ska bli spännande att se om hon känns lika fräsch som hon brukar när hon har vilat en stund.

Nu är det också klart att nästa gång IR-Anna kommer så ger hon en föreläsning om IR-terapi på måndagen den 24/10. Den genomförs på Tuthammaren och det kommer att läggas till en del tider då i samband med föreläsningen. Om du är intresserad kan du höra av dig till mig eller till Åsa på Tuthammaren.

Nu ska jag ut och rida

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *