Målgång

2010-10-12

Alltsom oftast så avslutar man saker och har någon form av målgång. Jag gör det ganska ofta för jag har många uppdrag och vissa av dem är korta men ack så intensiva. Vid varje målgång så finns ett behov av att ”pusta ut” och förhoppningsvis hinna reflektera innan man med ny energi ska kasta sig över nästa uppdrag eller spurta mot nästa målgång.

I förra veckan gick vi ju i mål med utbildningen och det var jätteroligt, faktiskt så roligt att det kändes helt naturligt att säga ”tack för senast” när jag pratade med en av kursdeltagarna. Ja det blev lite känsla av att vi hade haft så roligt i två dagar att kommentaren kändes helt relevant. Efter målgången har jag varit helt slut. Helgen plågade jag mig igenom och igår gick jag helt enkelt i strejk. Eller rättare sagt hästarna fick vila. Det var inte riktigt min plan men jag kände mig påverkad i hela kroppen, vet inte om det är en annalkande förkylning, men gårdagskvällen kändes som gjord för att vila.

Jag hade jobb som jag nog borde gjort och hade kunnat sitta hela kvällen men kroppen och knoppen ville inte! Så idag har jag med förnyad iver kastat mig över alla uppgifter som behöver göras. Enda problemet när jag hamnar i det ”stimmet” är att jag glömmer att äta. Jag borde verkligen ha ätit för någon timme sedan vid typ lunch men jag hade ett bra flyt så jag jobbade på.

Jag ska försöka bättra mig på den punkten och inför nästa år faktiskt göra en annan typ av planering. Lite mer eftertanke, lite mer luft och lite mer vila. Efter att ha kört bolag nu i 7 år och arbetat faktiskt ibland som en slav i säkert närmare 20 år så börjar det bli dags att förändra lite saker. Det känns helt naturligt och det kommer att bli en målgång i sig, Vi får se hur långt jag kommer att komma med den planen inför årsskiftet. Innan dess har jag dessvärre ett antal målgångar att göra så det är nog bäst att inte fundera för mycket!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *