Köpa eller inte köpa…

2010-09-08

…ja det är sannerligen frågan??!!

Har blivit tipsad om en fin åring som, efter att ha googlat lite på mamman och pappan och sett helbrodern, jag är jättesugen på att köpa.

Tänkte att jag skulle ta mig iväg och titta på ”objektet” live i helgen. Det är alltid lika spännande. En ny oskriven individ som kan bli ja faktiskt vad som helst. Men är det inte det som är själva grejen? Att man börjar med något nytt och helt oskrivet och när man efter ett antal år kan titta tillbaka så ser man att oavsett hur det blivit så är det så otroligt mycket glädje som man får genom de här underbara djuren.

Det är då man kommer på att det är ju inte målet som är målet utan det är vägen som är målet. Det gäller att njuta under tiden och ta den tillvara. Vi får se om vi efter helgen kommer hem med en ny familjemedlemSmile

Utöver det så händer det saker hela tiden. Jag insåg igår att jag nog är antingen helt förvirrad, ”medelålders-dement” eller helt enkelt har för mycket i huvudet. Terroriserade stackars Lina med sms på sms för att jag inte kunde komma ihåg om jag hade messat eller inte. F´låt Lina ska försöka skärpa mig!

Helgen som kommer blir lite lugnare än vanligt så då passar det bra att åka och titta på ny häst. En programridning är också inplanerad under söndagen, annars ska jag ”bara” göra vardagliga saker. Inga tävlingar inplanerade och det blir skönt för både mig och Russin. Kanske blir det fint väder så jag kan gå ut och plocka de där ”ciggarerna” som står på åkern och arrangera i någon vas inne. Det skulle ju nästan kännas lite overkligt att bara göra sådana saker under helgen, rent av lite ansvarslöstSmile

Idag tänker vi alla speciellt på Gabbi som inlett sin era i kroppsbyggarnas tempel. You go girl! Eller som du själv skulle uttrycka det ”hej och hå – kämpa på”. Jag känner mig storsint idag så du får välja!

Nu väntar dagens övriga aktiviteter – ha en bra dag till nästa gång!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *