Hur det kan bli

2011-10-18

Så susade helgen förbi och vips är man mitt inne i nästa vecka. I helgen blev det mycket ”fränzi” dvs jag satte igång att städa och konstaterade att vi måste ha gäster???? Vem är det som bor i huset när vi inte är där för det är  vi ju inte så ofta. Vem det än är så är det någon smutsaktig rackare. Kan aldrig tro att jag och Daniel skulle ha det så smutsigt. Jag har en teori om att människor som har det så smutsigt skulle tvångsdömas till hemhjälp! Jag kan säga att värre öden skulle kunna drabba mig än att jag blev tvingad till att ha en städhjälp.

När vi inte städa så hade vi ”mini-spa”. Vet inte hur spa-likt det blev. Provade en massör på Västertorg i Uppsala. Han var verkligen jätteduktig och lyckades stoppa det begynnande ryggskottet. Däremot var jag så fruktansvärt mörbultad efter behandlingen så det kändes som om jag gått igenom en stenkross. Jag sa det till honom också att ”det här var ju inte det minsta njutbart! Det måste vi göra om” Wink. Han skrattade lite och jag fick väl eg skylla mig själv eftersom jag sa att han inte behövde ”hålla igen för jag är tålig”. Kan säga att jag ångrade den kommentaren efter ca 5 minuter då svetten bröt fram i pannan och jag efteråt hade träningsvärk i magmusklerna för att jag höll emot så fruktansvärt.

Ryggen blev i alla fall riktigt bra och vi fick ägna oss åt en stilla skrittur i skogen på lördagen i det vackra vädret. Söndagen kunde jag ta ut bägge tjejerna och rida ett pass. Det som tyvärr också hände efter behandlingen var att han nog retade nacken och axlarna så jag har lyckats få migrän dels igår eftermiddag och ett nytt anfall började vid lunch idag. Jag stressar inte så mycket över det längre och jag tar ingen migränmedicin eftersom den får mig att må sämre än själva migränen men det blir ganska besvärligt. Ska försöka köra lite extra massage på det ikväll och se om jag kan komma till rätta med det. Därtill behöver jag nog gå och kolla mina ögon för jag ser verkligen inget vidare. Det beror också mycket på dagsform men jag tror brytningen mellan när- och långsynthet kan påverka även detta med huvudvärk. Ska försöka pricka in någon tid för att ta tag i det.

I söndags red jag som sagt pass i det vackra vädret. Paparazzin låg i buskarna och tog någon väldigt höstig bild. Ser ganska härligt ut tycker jag. Russin känns helt ok även om hon tjockar i benet ff. Bytena är fina och det går att göra serier också. På Riojan lyckades jag göra 2 fina byten vä till höger och ett ok höger till vänster så det tar sig. Ska försöka rida två dagar för Wieger med henne den här gången.

Imorgon ska vi åka med henne till Solvalla för att göra en arbetsendoskopi. Hon är ju lite struppipare och jag skulle vilja veta om det påverkar henne något. Det verkar inte som om hon har svårt att syresätta sig och hon blir eg aldrig andfådd men det känns i alla fall bra att få kolla upp.

Ska göra lite produktivt arbete och sedan försöka kravla mig upp på hästryggen och rida lätta försiktigt så att det inte dunkar i huvudet, vi får se hur det gårSmile

Härlig höst!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *