Hej vad det går

2011-10-23

Nu rusar det iväg igen. Veckan var så förtvivlat intensiv och jag har så mycket att tänka på! Avslutade veckan med att hålla ett föredrag om ett av mina projekt på engelska. Helt oförberett men det var ju både lite oväntat och ganska kul. Jag har inga större problem med att stå inför folk och prata oavsett om jag har något att säga eller inte så det gick nog ok. De flesta verkade vara nöjda och i just det här fallet så visste jag vad jag pratade om då jag jobbat i projektet sedan slutet av 2008.

Igår var jag iväg och tränade för Wieger i Vaxholm. Först körde vi lite fel så vi var sena. Sedan var jag himla trött och kände mig lite ”off” som veckan avlöpte. Men Russin gick suuuuper! Verkligen jätteroligt. Hade ju tänkt ta Rioja i två dagar för Wieger men vi var eniga om att vi väntar med det till efter operationen. Jag satt upp på henne i fredags kväll och joggade lite men insåg ganska snart att nej jag kan inte rida henne för jag har bara fokus på hennes andning. Nu blir det lösjoggande i ridhuset dagarna fram till operation.

Var sedan iväg idag och dömde förklassen till div 3. Lång klass med 40 starter, vilken himla tur de hade med vädret. Det skulle ju ha kunnat varit halka och drivis!!

Därefter susade jag och mormor iväg och tankade, handlade och tog en tur förbi Fullerö så nu ska vi komplettera ljuskällorna som behövs i den mörka hösten.

Har lagt en stund på arbete för att få lite koll inför det här årets, tror jag, värsta vecka! Har lite koll inför morgondagen då det är Wieger igen. Lite omstuvning men det blir bra för då får jag en hel del gjort under dagen. Ska ju sedan på återkoll av Russins fot på tisdag och sedan snurrar det på. Vill faktiskt inte ens tänka på vad som ligger framåt.

Vi får se hur mycket jag hinner uppdatera under veckan men om jag inte hinner så vet ni att det helt enkelt snurrar på i en hiskelig fart.

Ha det gott och grankott i det vackra höstvädret!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *