Första dagen avklarad!

2010-10-07

Det är ju alltid lite spännande att göra något för första gången! Idag var en sådan. Jag och min kollega Fredrik har ju satt ihop en kurs som fick sin jungfrufärd idag. Första dagen avklarad och det var länge sedan jag skrattade så mycket, ¨tårarna faktiskt rann! Det är härligt förlösande när det blir så och jag tror alla hade lika roligt. Nej det är ingen roliga timmen vi har satt ihop men vi har ett moment som vi kallar MIR. Mest Innovativa Redovisning och jösses vad deltagarna var innovativa! Det är några av övningarna som ingår i själva tävlingen och vi är tänkta att vara jury. Jag vet verkligen inte vilken grupp jag skulle kunna utse som vinnare efter dagen så jag hoppas att någon utkristalliserar sig under morgondagen.

Dagen gick med andra ord bra. Det finns saker vi kan fila på i kursen och man kan inte alltid räkna med att ha en så fantastiskt samarbetsvillig grupp. Vi har en morgondag också som vi ska igenom och då kommer jag inte att ha så många pass utan tyngdpunkten ligger på Fredrik så jag får möjlighet att mer sitta och notera än idag.

Efter två långa kursdagar är det sedan tävlingFoot in mouth. Jag skulle hellre sett att den var på söndag för jag kommer inte att hinna landa riktigt efter veckan känner jag. Å andra sidan är det sista tävlingen för säsongen så det blir väl till att bita ihop. Idag får Russinet vila, det är hoppträning i ridhuset och regnet strilar fortfarande så jag känner inte riktigt för att gå ut i det. Hade tänkt longera idag men jag tror att hon får ”vila sig i form”. Då är kanske åtminstone en av oss pigga på lördag.

Hinner inte mer just nu utan ska försöka samla ihop lite tankar inför imorgon och ni får fortsätta hålla tummarna för att det blir bra!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *